Welkom bij groep 1-2-3

Juf Lidy en juf Tialda zijn de leerkrachten van groep 1-2-3.

Dit schooljaar zijn we gestart met 15 leerlingen. In de loop van het jaar zullen er nog een aantal kinderen bij komen.

Juf Tialda staat op maandag, dinsdag en woensdagochtend voor de groep. Juf Lidy staat op woensdagmiddag, donderdag en vrijdag voor de groep.

In onze groep richten wij ons, net als in de andere groepen, op de individuele ontwikkeling van de kinderen. In groep 1-2-3 gaan we uit van spelend leren. Dit doen wij aan de hand van thema's. Binnen de thema's is ruimte voor thematisch onderwijs waarin rekenen, lezen en schrijven betekenis krijgt, maar ook voor woordenschatontwikkeling, wereldoriëntatie, motorische activiteiten en onderzoekend leren is er plek. We creëren samen met de kinderen een rijke spelomgeving, waar kinderen mede-eigenaar zijn. Hierbij ligt de focus op samenwerken, samen spelen, van elkaar leren en met elkaar leren.

We maken er samen een fijn, leerzaam schooljaar van!