De Grosthuizerschool | Grosthuizen 74 | 1633 EP Avenhorn | T: 0229-541273 | E: directie@grosthuizerschool.nl | I: www.grosthuizerschool.nl
De speurneuzen en fijnproevers van groep 1/2/3

Op donderdag 3 november zijn we naar de natuurtuin van Ineke Kraaijeveld geweest. Speuren en proeven, dat gingen we doen!

In de tuin zijn we op zoek gegaan naar paddenstoelen, naar perenbomen, appelbomen, walnotenbomen en kastanjebomen. We keken omhoog hoe iets groeit en speurden op de grond naar de herfstvruchten en paddenstoelen.

Binnen hebben we vooral geproefd. Verschillende soorten appels en peren hebben we geproefd.

Maar daar bleef het niet bij, we hebben ook walnoten, hazelnoten en kastanjes geproefd. Mooi om te zien dat de kinderen openstaan om iets te proeven, wat ze nog nooit gegeten hebben. Verder mochten we zelf appelsap en perensap maken en natuurlijk proeven.

‘Juf, we gaan toch nog niet naar school?’ Het uurtje vloog om.

Welkom op de Grosthuizerschool

Op deze website is nieuws en informatie te vinden over de leukste school in Grosthuizen (in de buurt van Avenhorn/ De Goorn).

Lijkt het u leuk om de school van binnen te bekijken en de sfeer te proeven?

Leerlingen, leerkrachten en ouders heten u hartelijk welkom!

Bel voor een afspraak met de directie van de school: Marjolein Looij, telefoonnummer 0229-541273.

In het nieuws

Vakanties en vrije dagen