De Grosthuizerschool | Grosthuizen 74 | 1633 EP Avenhorn | T: 0229-541273 | E: directie@grosthuizerschool.nl | I: www.grosthuizerschool.nl
Verkeer groep 4/5

Tijdens één van de lessen verkeer met groep 4/5 hebben we aandacht besteed aan verkeersborden.

We hebben besproken welke vier categorieën verkeersborden er zijn en hoe ze eruit zien.

De kijk hier is borden, pas op borden, je moet hier borden en je mag hier niet borden.

Na de borden te hebben besproken hebben de kinderen mix en ruil gedaan.

Alle kinderen kregen een verkeersbord waarbij ze aan één van de andere kinderen de betekenis moesten vertellen.

Na dit gedaan te hebben ruilden de twee kinderen van bord en zochten ze een ander kind op om vervolgens weer het zelfde te doen.

Het lukte ze al aardig goed om te vertellen wat de verkeersborden betekenen!

Welkom op de Grosthuizerschool

Op deze website is nieuws en informatie te vinden over de leukste school in Grosthuizen (in de buurt van Avenhorn/ De Goorn).

Lijkt het u leuk om de school van binnen te bekijken en de sfeer te proeven?

Leerlingen, leerkrachten en ouders heten u hartelijk welkom!

Bel voor een afspraak met de directie van de school: Marjolein Looij, telefoonnummer 0229-541273.

In het nieuws

Vakanties en vrije dagen