De Grosthuizerschool | Grosthuizen 74 | 1633 EP Avenhorn | T: 0229-541273 | E: directie@grosthuizerschool.nl | I: www.grosthuizerschool.nl
Hockey groep 6/7/8

Vanuit de hockeyclub Hoorn kwam de vraag of wij het leuk zouden vinden om mee te doen met een hockey clinic.

Tijdens de gymlessen wordt er ook aandacht besteed aan hockey waarbij de kinderen veel plezier hebben.

Het leek ons dan ook een goed idee om daaraan mee te doen.

Tijdens deze clinic hebben de kinderen een aantal basistechnieken van hockey geleerd.

Bijvoorbeeld het dribbelen en drijven.

Deze basistechnieken hebben ze later weer in kunnen zetten bij de estafette en het afsluitende spel, waarbij ze de bal bij elkaar moesten proberen te veroveren.

Daarna kregen wij nog een lekker glas limonade in de kantine.

Welkom op de Grosthuizerschool

Op deze website is nieuws en informatie te vinden over de leukste school in Grosthuizen (in de buurt van Avenhorn/ De Goorn).

Lijkt het u leuk om de school van binnen te bekijken en de sfeer te proeven?

Leerlingen, leerkrachten en ouders heten u hartelijk welkom!

Bel voor een afspraak met de directie van de school: Marjolein Looij, telefoonnummer 0229-541273.

In het nieuws

Vakanties en vrije dagen