De Grosthuizerschool | Grosthuizen 74 | 1633 EP Avenhorn | T: 0229-541273 | E: directie@grosthuizerschool.nl | I: www.grosthuizerschool.nl
Boekpromotie in groep 3-4

Elke ochtend starten de kinderen met stillezen (technisch lezen).

Ze kiezen zelf een boek uit. Vanaf groep 4 houden de kinderen via een boekenlijst bij welke boeken ze lezen.

Naast het lezen van boeken hebben we ook de boekpromotie.

Als boekpromotie mogen de kinderen bijvoorbeeld een stukje voorlezen of een boekbespreking houden.

Wat we ook wel eens doen is de coöperatieve werkvorm Wandel en wissel uit.

De kinderen lopen met een boek wat ze hebben gelezen door de klas en zoeken elkaar op om kort iets over het boek te vertellen en hun mening te geven.

Ze kunnen elkaar ook vragen stellen over het boek.

De kinderen leren door deze werkvorm om te vertellen, hun mening te geven, naar elkaar te luisteren en vragen te stellen.

Een mooi stukje boekpromotie.

Welkom op de Grosthuizerschool

Op deze website is nieuws en informatie te vinden over de leukste school in Grosthuizen (in de buurt van Avenhorn/ De Goorn).

Lijkt het u leuk om de school van binnen te bekijken en de sfeer te proeven?

Leerlingen, leerkrachten en ouders heten u hartelijk welkom!

Bel voor een afspraak met de directie van de school: Marjolein Looij, telefoonnummer 0229-541273.

In het nieuws

Vakanties en vrije dagen