Opsporing verzocht!

het thema - na het bezoek van de wijkagent - kwam de opa van Bram R. ons bezoeken en vertellen over zijn werk als wijkagent in Amsterdam en liet hij foto’s zien van bijzondere mensen en dito verhalen tijdens zijn werk. Ook dit bezoek werd door de kinderen middels een vragen voorbereiding goed ontvangen.

Voor de afsluiting van het thema zijn verschillende groepjes geformeerd. Zo is een aantal meiden bezig geweest met het toneelstuk ‘Luna’ dat tijdens de afsluiting gepresenteerd werd. Bram V. heeft in zijn eentje een stopmotion gemaakt. Zes kinderen hebben een politietraining/gymles voor de groep 1/2/3 ontworpen en gegeven. Ook is er bij het green screen een film gemaakt. We hopen dat u hiervan hebt genoten!